Al sinds dat ik me kan herinneren houd ik van artistiek denken en doen. Experimenteren met verschillende materialen, fotografie, maken en bewerken, het stylen en tekenen van (3D) interieur, bezig zijn met bewust leven, duurzaam ontwerpen, circulariteit, hergebruiken, upcyclen en iets een nieuw leven geven.
Ik woon nu al een tijdje in de stad Utrecht samen met mijn huisgenoten. Ik ben inmiddels alweer bijna 3 jaar geleden afgestudeerd als Ruimtelijk Vormgever aan De Rooi Pannen in Tilburg. Deze MBO opleiding was een uitlaatklep voor al mijn creatieve gedachtes en bedenksels. Na deze opleiding heb ik van mijn hobby’s mijn werk gemaakt door het starten van een eigen bedrijfje genaamd ‘alot4u’. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik mijn HBO diploma (Connected Design) binnen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ik ben nog niet uitgeleerd, want op dit moment ben ik druk bezig met mijn nieuwe studie aan de HKU genaamd 'Product Design'.
Ik focus me op verschillende soorten opdrachtgevers. Of het nu gaat om startende ondernemers, lang bestaande bedrijven of een vraag van een bekend gezicht, ik probeer steeds weer met een frisse blik naar een opdracht te kijken. Op die manier probeer ik unieke projecten te maken die passen bij het bedrijf in kwestie.

Lotte  - Lot - Lotto - Lotje -
Lottie - Lotteke - Aart - Beaart

Back to Top