Door de hele wereld wordt er enorm veel afval geproduceerd. En door wie is dit? Door ons, jijzelf! De komende jaren wordt de productie van afval alleen maar groter en groter. Het is een groot probleem in de maatschappij en ik wil dit aan het licht brengen.

"De plastic soep en plastic zwerfafval op straat." Daar heb je vast al wel eens een keer over gehoord? De oceanen, rivieren en straten zijn er overvol van… Het onderwerp plastic afval is een van de grootste problemen als het gaat om milieuvervuiling over de hele wereld en het heeft grote gevolgen voor onze toekomst als we zo doorgaan!

De plasticvervuiling begint bij onszelf. Hier zijn we bewust van hoewel de samenleving toch (nog steeds) meer consumeert dan nodig is. Dit bewustzijn moet wereldwijd serieus worden genomen en het moet groter worden gemaakt.

Ik heb 2 weken lang mijn eigen (huishouden) plastic afval verzameld wat anders in de prullenbak zou belanden. Met dit plastic afval heb ik een bewustwording gecreëerd voor plasticvervuiling.
Jaar 2022
Back to Top